Η εταιρεία ΠΕΤΡΟ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας, ειδών ταξιδιού και τουρισμού, δερμάτινων ειδών, δώρου και αξεσουάρ από το 1987 στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

 

Τα Προϊόντα μας:

 

 

DIPLOMAT


     Η ΠΕΤΡΟ Α.Ε. είναι ο επίσημος έμπορος και κατασκευαστής των επώνυμων προϊόντων DIPLOMAT  στην Ελλάδα και Ευρώπη. Η συνεχή παρουσία μας στο χώρο για τρεις δεκαετίες καθιέρωσε τα προϊόντα Diplomat στη συνείδηση των καταναλωτών.
     Τα είδη ταξιδίου, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ της  Diplomat χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτική κατασκευή, μοντέρνο design και κυρίως προσιτές τιμές.
     Τα προϊόντα Diplomat είναι ικανά να καλύψουν κάθε σύγχρονη ταξιδιωτική και επιχειρηματική ανάγκη καθώς εξελίσσονται και ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. 

      

Τα προϊόντα Diplomat, Stelxis, Verage, Seagull και Airwing θα τα βρείτε σε εκατοντάδες επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Για να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο συνεργαζόμενο κατάστημα πατήστε εδώ.

 

Οι Άνθρωποι μας

     Η επιτυχία μας βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο. Τα στελέχη μας προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους συνεργάτες.