Η Εταιρεία μας

Προφίλ

Εμπειρία 30+ χρόνων

Η εταιρεία ΠΕΤΡΟ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας, ειδών ταξιδιού και τουρισμού, δερμάτινων ειδών, δώρου και αξεσουάρ από το 1987 στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Τα προϊόντα Diplomat, Stelxis, Verage, Seagull και Airwing θα τα βρείτε σε εκατοντάδες επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΠΕΤΡΟ Α.Ε. είναι ο επίσημος έμπορος και κατασκευαστής των επώνυμων προϊόντων DIPLOMAT στην Ελλάδα και Ευρώπη. Η συνεχή παρουσία μας στο χώρο για τρεις δεκαετίες καθιέρωσε τα προϊόντα Diplomat στη συνείδηση των καταναλωτών. Τα είδη ταξιδίου, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ της Diplomat χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτική κατασκευή, μοντέρνο design και κυρίως προσιτές τιμές.

Κατασκευαστής και αντιπρόσωπος του brand STELXIS. Το brand STELXIS διαθέτει είδη ταξιδίου και δερμάτινα είδη που κατασκευάζονται με έμφαση στα ποιοτικά υλικά, την χρηστικότητα και το ιδιαίτερο design.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου VERAGE για την Ελλάδα. Η εταιρεία VERAGE αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brands σε είδη ταξιδίου και αξεσουάρ παγκοσμίως, διαθέτει ποιοτικά προϊόντα που διακρίνονται για το σχεδιασμό τους και τις ειδικές χρηστικές πατέντες τους.

Επιπλέον η ΠΕΤΡΟ Α.Ε. παράγει και εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και brands για να καλύπτει κάθε ανάγκη της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, όπως τα οικονομικά προϊόντα Seagull και Airwing.

Οι Άνθρωποι μας

Η επιτυχία μας βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο. Τα στελέχη μας προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους συνεργάτες.

Εγκαταστάσεις

Η έδρα της εταιρείας μας από το 2013 μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής.

Το κτίριο στην οδό Θέμιδος 6  διαμορφώθηκε ώστε να στεγάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

  • τα γραφεία με το εμπορικό τμήμα
  • το μεγάλο showroom δειγματισμού για τους συνεργάτες μας
  • τις κεντρικές αποθήκες

Το κτίριο βρίσκεται σε κομβικό σημείο καθώς έχει πολύ εύκολη πρόσβαση τόσο από την Λεωφ. Κηφισού (έξοδος Κεντρικής Αγοράς) όσο κι από την οδό Πειραιώς (φανάρια οδού Πύργου)

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το που θα μας βρείτε ή την διαθεσιμότητα προϊόντων.

Επικοινωνήστε μαζί μας